top of page
GUIDEDE MEDITATIVE PRAKSISSER
meditation.jpg
sind-3_edited.jpg
ånd.jpg
ikon guidning natur.jpg
ikon guidning åndedræt.png
ikon guidning hjerte.jpg
Natur
12-tanker som svævene skyer.jpg

Tanker som svævende skyer

Dette er en øvelse, der vil hjælpe dig til at slippe identifikationen med tankerne, så de dominerer krop, åndedræt og følelsesmæssig tilstand mindre. Den enkle instruktion er på blot godt 2 minutter og er tænkt som en invitation, du kan fortsætte med på egen hånd gennem dagen. 

Tanker som svævende skyer
00:00 / 02:11
13-samlebånd.jpg

Transportbåndet

Hvis tankerne volder stort besvær, kan denne øvelse være en konkret og struktureret måde at slippe dem på. Øvelsen er i familie med 'Tanker som svævende skyer'. Forskellen mellem øvelserne er, at du installerer en mere aktiv vidne-bevidsthed i denne øvelse. Fortsæt lige så længe, du ønsker.

Transportbåndet
00:00 / 02:56
14-defusion.png

Defusion 

Denne øvelse giver dig en metode til at arbejde nærværende og accepterende med et problem, hverken blive overinvolveret med det eller fortrænge det. Over tid slipper problemet sit tag i kroppen, og du føler dig forløst og let steder i kroppen, hvor du normalt føler at 'holde fast'.

Defusion
00:00 / 10:14
15-det kloge vise sind.jpg

Det kloge vise sind

Du opfordres til at blive bevidst om forskellige systemer i dig, hvorfra tænkning opstår eller hvorigennem tænkning foregår. Som systemerne nævnes, mærk dem og anerkend dem for deres særlige egenskaber og kvaliteter. Vær bevidst om hvornår de hver er konstruktive og destruktive.

Det kloge vise sind
00:00 / 04:32
16-fra kliche til fortrolig.jpg

Fra kliche til autentisk

En relationsfordybelsespraksis, der guider gennem fire lag af mulig dybde at mødes i. Er der et menneske, du ønsker en fordybet relation til, er denne øvelse god at gøre, før I skal ses. Den guider dig gennem fire lag af mulig dybde at mødes i.

Fra kliche til autentisk
00:00 / 04:00
bottom of page