Det faglige virke

En præsentation af mig og mit virke kan gøres mere eller mindre langt, mere eller mindre selveksponerende. Jeg har gennem et langt professionelt virke været langt omkring, gjort det på mange måder. Jeg er tilbage til enkelhedens vej:

RING MIG OP! SÅ SNAKKER VI SAMMEN OM, HVAD DER HAR BRAGT DIG I MIN RETNING. OG NÆST: LAD OS MØDES!

Du får dog alligevel en kort version af mit virke:

2021-versionen af mit arbejdsliv som psykolog og meditationslærer er, at jeg deler min tid mellem Aalborg og København.

Det er 1:1 samtaler, supervisioner, mentoring og kurser, jeg klart bruger det meste af arbejdstiden på.

Ca. 1/4 af arbejdstiden underviser jeg, fortrinsvis på psykologistudiet på Aalborg Universitet i sundhedspsykologi og mindfulness. 

Det skal understreges, at selvom jeg er uddannet cand. psych., ph.d. i sundhedspsykologi, så er mit virke i høj grad forankret i at arbejde helhedsorienteret, dsv. også kropsligt forankret og åndeligt baseret.

Jeg har været privatpraktiserende sundhedspsykolog siden 2003, med speciale i mindfulness og meditation. Jeg er bl.a. Chopra Center certificeret meditationslærer. De sidste 15 år har jeg overordnet set:

  • Afholdt mange kurser og kortere og længere workshops, for både større og mindre grupper, om mindfulness og meditation, om stresshåndtering og om smertehåndtering. Dette fortrinsvis i erhvervslivet.

  • Haft mange individuelle klient- og vejledningsforløb, særligt for stressramte eller smerteramte. 

  • Fulgt en del klienter gennem livet som en art mentor, hvor de tager livtag med eksistensen og livets mange faser på en bevidst og nærværende måde. 

  • Videreuddannet kommende fagfæller på Aalborg Universitets overbygningsuddannelse i psykologi i mindfulness.

  • Lavet praksis-uddannelse af andre sundhedsfremmemedarbejdere i brug af mindfulness.

  • Forsket i smertehåndtering både kvantitativt og kvalitativt.

  • Haft en betydelig skribentvirksomhed. 

Min én-kvindes virksomheds største fordel og force er fleksibilitet. Jeg har gennem alle årene som selvstændig samarbejdet og samskrevet med en efterhånden større gruppe kompetente kolleger, samarbejdspartnere og medforfattere, hvilket betyder, at vi som team kan løfte forskellige større opgaver.

Mit faglige virke afspejles allertydeligst i Inspiratoriets indhold, hvorfor jeg opfordrer dig, der måske overvejer at kontakte mig, til at dykke ned i indholdet her først.

To andre konkrete tilgange til at få en mere indgående fornemmelse af min person og virke er, dels at høre, hvad kursister og klienter siger om mig (13 sider), dels at tjekke mit CV (8 sider). Begge dele kan tilgås her:

Kursister og klienter udtaler

CV