top of page

MERE OM AT LYTTE TIL KROPPEN

Se & lyt til en kort intro til temaet, så du nemmere kan vælge, hvad du vil fordybe dig i.

Skønne Pernille Engelhart (https://www.pernilleengelhart.dkog jeg har været legekammerater i mange år. Først deltog vi på hinandens respektive yoga- og groove-hold. Så blev vi enige om at slå nogle kurser og workshops op sammen. Og det udviklede sig. Det længste og grundigste forløb, vi har lavet sammen, er et årskursus, som vi holdt i 2016-2017, hvor 15 kvinder mødtes 4 timer én månedlig søndag. Gruppen fulgte årets gang. Til kurset lavede vi løbende en manual, som vi synes har en æstetisk og faglig fylde, så vi gerne vil dele den også med kvinder, der ikke har fulgtes med os. 

Efter kursusafslutningen motiverede vi deltagerne til at holde fast i nogle af de gode takter ved at sende en ugentlig mail i i alt 24 uger. 

De to materialer kan tilgås som pdf nedenfor ved at trykke på billedet.

0_forside 7743052.jpg

Hvad vil det egentlig sige at lytte til sin krop? - manual

Såvel indhold, struktur som stemningsbilleder fra mødegangene er at finde i skriftet.
Du får mest ud af den, hvis du bruger de forskellige notesark, der er lavet, til at lave dig daglige observationer af de temaer, der sættes fokus på.

Læs pdf, 184 sider

4a_edited.jpg

Hvad vil det sige at lytte til sin krop? - mailkursus

Hver uges mail kan læses alenestående, eller de 24 ugers mails kan ses som en sammenhørende inspirationskilde.

Læs pdf, 34 sider

Jeg har altid haft et 'strategiprincip' at 'følge det naturlige flow' i min lille virksomhed. Mette Hyldgaard Skovmose og mine veje krydsedes, vores tænkning omkring det at være kvinde var 'et godt match', og vi fik lyst til at lave nogle ting sammen. Vi lavede et halvårskursus for 12-15 kvinder i et par omgange kaldet 'Det Nordiske Kvindeliv i Balance'. Artiklerne udgjorde nogle af de refleksive input, der var på kurset.

Skærmbillede 2021-08-06 kl. 23.29.41.png

Cyklus, nydelse og lyst

Der er samlet fire artikler, to af Mette Hyldgaard Skovmose, 1) Om cyklus - at sige ja til totaliteten i livet, 3) 'Det dernede', og to af jeg, 2) Et flow gennem en cyklus, 4) Overgangsalder og seksualitet. 

 

Læs pdf, 22 sider

bottom of page