You are here

Yoga

Af
Mette Kold & Kathrine Kold
Pris:
DKK 200
Porto:
DKK 33
Type:
Kort trykt på tykt slidstærkt pap, pakket i solid plasticæske
Sider:
64 stk. i størrelsen 12,1 (h) x 16,7 (b) cm
Isbn:
978-87-991120-6-7
Sprog:
Dansk
Forlag:
Time2be

Bevægelse hen imod meditation - meditation i bevægelse

Et sæt kort med 54 asanas, 3 serier og 7 temakort. Ideelt til at studere detaljer og fokuspunkter i udførelsen af yoga-stillinger. 

Tekster i samarbejde mellem 
Mette Kold &
 Kathrine Kold, Chopra Center Certified Instructor in Seven Spiritual Laws of Yoga.


Model: Kathrine Kold.


Layout: Gamborg Kommunikation.


 

Mette udtaler om baggrunden for, at kortene er blevet skabt:

»Gennem mere end 30 år har yoga og meditation været en naturligt integreret og essentiel del af balancen i hverdagslivet for mig, hvorfor yoga også er blevet et naturligt redskab for mine børn.

Da Kathrine blev færdiguddannet yogalærer opstod lysten til at formidle om det, og vi fik brug for disse kort i forhold til kursusdeltagere, der efterspørger at kunne praktisere på egen hånd hjemme. Kortene er hjælperedskaber til at huske detaljer og fokuspunkter.

Vi har begge studeret og praktiseret flere forskellige retninger af yoga, men dér hvor vi føler os mest hjemme, er når det meditative går hånd i hånd med bevægelsesdimensionen. Hvilket har haft stor indflydelse på, hvilke asanas, vi har udvalgt – og hvilke fokuspunkter og »mærk efter« punkter, der er fremhævet. Altså yoga, hvor udførelsen af stillingen bliver bevægelse hen imod meditation. Du vil måske oven i købet opleve, at krop, sind og sjæl bliver så meget ét sammenhængende flow, at du mediterer i bevægelse.«

Nogle af kortene er lagt ud til fri afbenyttelse på Time2be-platformen, bl.a. er de præsenteret i form af tre serier - en blid serie til at vågne på, en styrkegivende serie til om eftermiddagen og én til at gør kroppen natteklar. 

You are here